VERON afd. 56 Waterland Elektronische Nieuwsbrief. Februari 2013 Redactie: PA4XA pa4xa@amsat.org
Naam Call Telefoon Email adres
Voorzitter Frans Lindeman PA1FR 649169 pa1fr@amsat.org
Secretaris Bert van der Meer PA5BM 647532 pa5bm@amsat.org clubzaken: pi4wld@veron.nl
Penningmeester Pim Eijlander PA5PEX 364031 pa5pex@veron.nl
Bestuurslid Webmaster Gert Meinen PA3AAV Via email! pa3aav@veron.nl
Bestuurslid Jan Beijer PE2ELS 0204930194 jbeijer2@xs4all.nl
QSL manager Erwin Kleis PA3BLS 438934 pa3bls@amsat.org
Leesmap Nico van der Bijl PA0MIR 434954 pa0mir@veron.nl
Waterland Award Martin Ouwehand PF9A 366101 pa8mo@hetnet.nl
Redactie nieuwsbrief Sietse PA4XA Via email! pa4xa@amsat.org
Waterland ronde Iedere vrijdagavond om 21.00 uur lokale tijd op 145.350 MHz
Homepage http://www.veronwaterland.nl/

INHOUD

  1. Voorwoord (PA4XA)

  2. Maandag 4 Februari 2013 (Bestuur)

  3. Van de voorzitter (PA1FR)

  4. Radio Waddenzee (PA3GQM)

  5. Meetzender (PA0SJM)

  6. Slotwoord (PA4XA)

1. Voorwoord

Het is niet één van de meest geliefde verenigingsavonden, maar hij is wel belangrijk. Dat is democratie, nu kunnen we meepraten over de koers van de afdeling. Dus maandag weer onze jaarvergadering. Gelukkig is er genoeg tijd voor onderling QSO en zijn natuurlijk de kaarten er. Gewoon komen en meepraten en denken!

Ik weet niet wat me overkomen is, geweldige kopij. Een leuk stuk van Gerard (PA3GQM) over radio Waddenzee en een lekker gebruikerstuk van Lucien (PD0LFJ). Daarnaast heb ik ook nog twee artikeltjes van Stef (PA0SJM) ontvangen, dus ik zit ruim in de kopij deze keer. Ik doe er dan ook een beetje zuinig mee. In deze editie staat de bijdrage van Gerard en één artikel van Stef en in de volgende editie staat de bijdrage van Lucien erin met het tweede stuk van Stef, dan zijn we mooi twee maanden onder de pannen. Daarnaast zijn het behoorlijke stukken en wordt één nieuwsbrief wel erg groot en is het de vraag of alle emailproviders het slikken. Dus Lucien en Stef, sorry maar volgende keer spelen jullie de hoofdrol.

2. Maandag 4 februari

Zoals gewoonlijk is er in februari de jaarvergadering van de afdeling. De bijeenkomst is in het clubgebouw van de hengelsport vereniging in Purmerend, aan de Vrouwenzandstraat 157 in Purmerend. De avond begint om 20.00 uur en natuurlijk is Marianne er ook om ons van de natjes en droogjes te voorzien en is Sietse, de plv. QSL manager er, met de kaarten.

3. Van de voorzitter.

Al weer bijna eind januari en dus de hoogste tijd om mijn bijdrage aan de nieuwsbrief weer op papier te zetten. De vorst en ook de gevallen sneeuw zijn bijna verdwenen en hopelijk komt die ook niet meer terug en gaan we heel langzaam de lente in!

Eerst nog even terug naar de nieuwjaarsreceptie begin januari; het was weer prima geregeld bij onze gastheer de hengelsportvereniging in het clubgebouw aan de Vrouwenzandstraat.