Laatste Nieuws


Beste Veronleden van afdeling Waterland, we hebben jullie hulp nodig voor het volgende. In de afgelopen jaren organiseerde de Rabobank Waterland en Omstreken een fietstocht in juni, en daar deden we aan mee, als Veron afdeling. Voor elke fietser kregen we subsidie. Dat kwam onze clubkas zeer van pas. Maar die fietstocht wordt niet meer gehouden en de Rabobank doet het een beetje anders. Ze doen nu de RABOBANK Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen, zoals wij van de Veron.. "De Rabobank clubkas campagne is dé donatieactie voor verenigingen en stichtingen waarbij leden van de Rabobank Waterland en Omstreken hun stem mogen uitbrengen op een favoriete vereniging of stichting. Niet de banlk, maar de leden bepalen hiermee welke vereniging of stichting een fianciële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. Elke stem is geld waard!
Hoe het werkt: Om te stemmen op onze vereniging dient u lid te zijn van Rabobank Waterland en Omstreken. Als lid geniet u van verschillende voordelen! Bent u nog geen .lid? Activeer dan uw lidmaatschap voor 23 juli 2018. Dit doet u gemakkelijk via de Rabo Bankieren App of via www.rabobank.nl/waterland
Bent u al lid? Breng dan direct uw stem uit! Ga Hiervoor naar www.clubkascampagne.nl  "

Dus: ben je lid van de Rabobank, breng je stem uit; en mail dit ook door aan vrienden, familie en kennissen en vraag ze om ons te steunen.

Dat gaat vast heel veel geld opleveren voor onze Veron afdeling!

Hartelijke groeten,

Bernard Kruithof, secetaris afdeling A56 Veron Waterland, PD4BER

 

22 -07 -2018: De contestcompetitie stand is bijgewerkt

09 -06 -2018: De PF9A Cup stand is bijgewerkt

09 -06 -2018: De agenda is bijgewerkt

04 -06 -2018: De nieuwsbrief van juni staat op de site